Onder de creatieve ondernemer/zzp'er van nu is een flexibele werkplek niet meer weg te denken. COworking Adminit noemen we het. Het is meer dan het simpel huren van een tijdelijk bureau in Driebergen of Amersfoort. Wie eenmaal een goed stekje vindt, blijft terugkomen. Het voelt alsof je collega's bent, maar dan zonder competitie. Daarnaast is het de ideale oplossing tussen thuiswerken en een permanente werkplek. Je zit hier tussen andere creatievelingen. We zijn hier gefocust, rustig en tegelijkertijd ook heel sociaal. We lunchen elke dag met elkaar aan een grote tafel. Mensen weten dat ze hier goed zitten. Ze doen hun werk dan niet meer 's avonds thuis of snel even tussendoor. Dat geeft rust.

 

“Het voelt alsof je collega’s bent, maar dan zonder competitie”

 

Coworking Adminit is een plek waar zzp’ers elkaar ontmoeten om in elkaars gezelschap hun eigen werk te doen. De locaties zijn redelijk kleinschalig. 

 

Er zijn ook zzp’ers die met hun laptop in een café gaan zitten. Werken buiten de deur zonder de huur van een kantoorruimte, je vraagt je alleen de hele tijd af of je niets moet bestellen. Het huren van een flexplek bij COworking Adminit is dan wel zo ontspannen. En de koffie of thee is gratis. De beschikbare vergaderkamers kunnen, tegen betaling, gewoon worden gebruikt om klanten of wie dan ook te ontmoeten.

 

Ben jij benieuwd naar ons concept? Neem dan contact op met Annelie.

 


COworkers over COworking AdminIT 

“Terwijl ik het oude, statige gebouw naderde leek het alsof er een warme deken over mij heen viel. Het voelde ongelooflijk goed. Ik heb mijzelf een inspirerende werkplek cadeau gegeven zodat ik de komende maanden full focus aan mijn missie kan gaan werken. Het schrijven van mijn boek: Simply Be – The Change in your Life & Business.” – Linda Lex (www.lindalex.nl)


"COworking, het is net alsof je collega’s hebt. Werken in een uiterst prettige omgeving voor je eigen bedrijf, maar aan de gezamenlijke lunchtafel en bij het koffieapparaat de verhalen van ‘collega’s’ horen. Het beste van twee werelden." - Nynke Geerts & Pierrette Gaasbeek (www.coupry.nl

Je zoekt een werkplek buiten huis en bij een restaurant, hotel of een terras word je toch gedwongen om steeds een drankje te bestellen.

ONBEPERKT | 1 Maand

€ 352,00

ONBEPERKT | 1 Maand

€ 352,00

Zonder zorgen ergens aanschuiven in Driebergen of Amersfoort? Een professionele gedeelde omgeving, waar je ook gerust jouw klanten kunt ontvangen.