Sieger van Looijengoed runt Adminit. Een hip, maar degelijk online-administratiekantoor in Driebergen. Hij is trots op een bijkomend idee dat aanslaat! Sieger: "Onder de creatieve ondernemer/zzp'er van nu is een flexibele werkplek niet meer weg te denken. COworking Adminit noemen we het. Het is meer dan het simpel huren van een tijdelijk bureau in Driebergen, Amersfoort of Scherpenzeel. Wie eenmaal een goed stekje vindt, blijft terugkomen. Het voelt alsof je collega's bent, maar dan zonder competitie. Daarnaast is het de ideale oplossing tussen thuiswerken en een permanente werkplek. Je zit hier tussen andere creatievelingen. We zijn hier gefocust, rustig en tegelijkertijd ook heel sociaal. Ook lunchen we hier elke dag met elkaar aan de grote tafel. Mensen weten dat ze hier goed zitten. Ze doen hun werk dan niet meer 's avonds thuis of snel even tussendoor. Dat geeft rust."

 

“Het voelt alsof je collega’s bent, maar dan zonder competitie”

 

Coworking Adminit is een plek waar zzp’ers elkaar ontmoeten om in elkaars gezelschap hun eigen werk te doen. De locaties zijn redelijk kleinschalig. "Dat maakt het voor mijzelf ook zo prettig”, zegt Sieger over Coworking Adminit. 

 

Sieger: "En uiteraard verwerken we graag de administratie van onze Coworking collega's tegen een collegiale prijs”. Sieger heeft verder plannen voor een ondernemersontbijt. Ook ziet hij combinaties ontstaan tussen zzp’ers die elkaar bij Adminit hebben ontmoet. "De bedrijven spelen elkaar de bal toe en daar kunnen verschillende nieuwe ondernemingen uit ontstaan. We presenteren ons meer en meer als ondernemersontmoetingscentrum. Zo hebben we het plan om bijvoorbeeld elke tweede dinsdag van de maand een ondernemersontbijt te organiseren. Daar nodigen we een spreker voor uit, en iedereen mag komen, ook wie geen abonnement bij ons heeft.”

 

Er zijn ook zzp’ers die met hun laptop in een café gaan zitten. Werken buiten de deur zonder de huur van een kantoorruimte. Sieger heeft dit ook wel geprobeerd, maar voelde zich daarbij niet prettig. "Je vraagt je de hele tijd af of je niet nog wat moet bestellen. Het huren van een flexplek bij COworking Adminit is dan wel zo ontspannen. En de koffie of thee is gratis. De beschikbare vergaderkamers kunnen, in sommige gevallen tegen een kleine betaling, gewoon worden gebruikt om klanten of wie dan ook te ontmoeten".


COworkers over COworking Adminit

“Terwijl ik het oude, statige gebouw naderde leek het alsof er een warme deken over mij heen viel. Het voelde ongelooflijk goed. Ik heb mijzelf een inspirerende werkplek cadeau gegeven zodat ik de komende maanden full focus aan mijn missie kan gaan werken. Het schrijven van mijn boek: Simply Be – The Change in your Life & Business.” – Linda Lex (www.lindalex.nl)


"COworking, het is net alsof je collega’s hebt. Werken in een uiterst prettige omgeving voor je eigen bedrijf, maar aan de gezamenlijke lunchtafel en bij het koffieapparaat de verhalen van ‘collega’s’ horen. Het beste van twee werelden." - Nynke Geerts & Pierrette Gaasbeek (www.coupry.nl

Tijdelijke actie!
Je zoekt een werkplek buiten huis en bij een restaurant, hotel of een terras word je toch gedwongen om steeds een drankje te bestellen.

Zonder zorgen ergens aanschuiven in Driebergen, Scherpenzeel of Amersfoort? Een professionele gedeelde omgeving, waar je ook gerust jouw klanten kunt ontvangen.